Έπαθλα

Θα απονεμηθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες κάθε αγώνα.  Κύπελλα επίσης θα απονεμηθούν και στους τρεις πρώτους των ηλικιακών κατηγοριών του Ημιμαραθωνίου ως εξής:

Στους άνδρες: 20-39, 40-55, 56+ και στις γυναίκες: μέχρι 20-34, 35 – 49 και 50+, με την προϋπόθεση να συμμετέχουν τουλάχιστον 6 αθλητές στην ηλικιακή κατηγορία.  Στον Αγώνα των 10 χλμ θα είναι ως εξής: στους άνδρες: 20-39, 40-55, 56+ και στις γυναίκες: 20-34, 35 – 49 και 50+, με την προϋπόθεση να συμμετέχουν τουλάχιστον 6 αθλητές στην ηλικιακή κατηγορία.

 

Παροχές

Σε όλους, όσοι τερματίσουν, θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής και αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα καθώς και νερό,ισοτονικό ρόφημα (σε κάποιους σταθμούς), κοκα κόλα (σε κάποιους σταθμούς), ξηρούς καρπούς (σε ολους σταθμούς), μπανάνα, φυσικό χυμό ρόδι απο την εταιρία ROOBY, οικολογική ρίγανη απο τους Αφοι Αποστολοπουλοι και σάντουίτς, μπύρα χωρίς αλκοολ FIX, γλυκίσματα απο την εταιρία AMELIA και κεικ απο την οικογένεια ΣΤΕΡΓΙΟΥ.

Οποίος επιλέξει το εμπλουτισμένο πακέτο θα παραλάβει και αντιανεμικό τζάκετ.

Χρονομέτρηση: Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική  με την χρήση chip που θα δοθούν μαζί με τους αριθμούς συμμετοχής. Η χρονομέτρηση θα είναι ατομική και για την τελική κατάταξη θα λαμβάνεται υπόψη ο καθαρός χρόνος. Αυτό συμβαίνει διότι οι εκκινήσεις θα γίνουν σε blocks με αρκετή χρονική απόσταση μεταξύ τους. Οπότε είναι πολύ πιθανόν αθλητής που δεν τερματίζει πρώτος, στην τελική κατάταξη να είναι ο νικητής του αγώνα.

Οι φωτογραφίες του αγώνα θα είναι δωρεάν και θα αναρτηθούν στη σελίδα της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα οι γυναίκες του χωριού θα προσφέρουν παραδοσιακές ρουμελιώτικες πίτες και γλυκά.

T shirt Αθλητικό Τεχνικό
 Αναμνηστικό Μετάλλιο
Νερό
Ισοτονικό ρόφημα
Μπανάνα
Σαντουιτσ
Χρονομέτρηση
Φωτογραφίες του Αγώνα 
Scopri di più su Goldbet Casino e divertiti subito con il gioco!

GoogleMaps

About us

Τοπικό Διαμέρισμα Παλαιοχώρι Δωριέων

Φθιώτιδα ΤΚ 33057

Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας

Email: neuropolisrace@gmail.com

www.neuropolisrace.gr

www.palaiohori-dorieon.gr

 

Social Media

To Neuropolis Mountain Race στα Social Media

   

 

 

Μάθετε σχετικά με το τυπικό πρόγραμμα netflix εύκολα και γρήγορα.